Monday, January 10, 2011

Plan utk blog ni






Aku nk ucapkan ribuan terima kasih la ada jugak owg yg minat blog ni. x sangka dpt sambutan gak. yela.. karya2 sume dlm ni adalah karya masa zaman aku sekolah dulu. dengan adanye kawan2 blogger yg sudi baca aku nye cter ni telah menaikkan semangat aku utk menghabiskan novel aku yg tergendala. nanti kalau dah siap novel aku ni aku akan publish di sini. tp aku takut la novel aku tu akan diciplak oleh orang2 yg tidak dipertanggung jawab. mcm mne ni ek. takut la pulak. Aku nk mintak maaf la sbb sudah lama aku biarkan blog ni terbiar, terbengkalai, penuh ngan sawang & habuk2...

Entry aku kali ni bukan nk berkarya. aku cume nk wat plan la utk blog ni ape aku nk letak. disbbkan aku skrg ni pelajar Universiti. mcm dah xde mase je nk berkarya ni. So, aku mungkin x pedulikan blog ini. lebih2 lg aku skrg aktif ngan blog 1000 Words tu.. Ni plan je tau. jgn mengharap sgt lak aku akan wat. mungkin aku lawat blog ni pun skali skala. Sebenarnye aku ada wat komik. aku xde la pandai sgt lukis. ckit2 je. biasa la baru blaja. x caye aku x pandai melukis?? ahhh.. tgk kat SINI contoh lukisan aku. kan.. x cantik pun kannn.... aku nk publish aku nye komik kat blog ni. tp tu pun kalau ada scanner laa... pastu aku maybe akan terbitkan novel aku kalau dah siap. tapi novel ni aku akan pikir2 kan la. sbb takut la diciplak karya aku. ada x sape2 ada idea mcm mne nk protect karya aku ni? Kalau aku rse aku nk wat lg cerpen aku akan publish. Plan seterusnya aku mungkin akan byk la puisi. maklum la berjiwa jiwang. kah... kah.. kah.. http://www.smileycodes.info

Oklah.. tu je kot aku nk wat setakat ni. tp x sure agi la nk wat ke x.. haaa... yg tu tgk je la mcm mne.


6 comments:

  1. semoga sukses dalam dunia blogger..

    ReplyDelete
  2. arep dah follow blog kamo!free2 singgah la blog arep k!and follow arep balik!huhu :P

    http://myamigosspace.blogspot.com/

    ReplyDelete